Anlæg Af Haver

Anlæg Af Haver

Skal du have nyanlagt en have, eller ønsker du en omlægning af eksisterende have? Vi er som anlægsgartner eksperter i både nyanlæg og omformninger. Vi kan rådgive dig om valg af materialer og om de mest hensigtsmæssige måder at indrette haven på. Naturligvis respekterer vi altid kundens ønsker, og vi tilstræber altid at aflevere præcis det resultat, kunden har bedt om. Men vores ekspertise kan være til hjælp med inspiration, og desuden for at undgå fejltagelser og unødige udgifter.

SMÅ OG STORE OPGAVER

Som anlægsgartner tilbyder vi anlæg af haver for både private husstande, virksomheder og offentlige institutioner. Indkørsler og parkeringsområder, havegange og legepladser, indgangspartier og gårdspladser – vi udfører belægning professionelt med enhver slags sten og fliser. Vi opfører mure både til private haver og for større virksomheder. Vi påtager os både små og store opgaver indenfor haveanlæg.

Vi Kan Garantere Dig

Belægning Af Indkørsler

Vi udfører belægning med fliser og sten mange steder på grunden. Til indkørsler, havegange og indgangspartier til huse har belægningen en meget praktisk funktion i forhold til at sikre den daglige færdsel til og fra bygningen. Belægningen skal selvsagt være jævn og stabil, og det er vigtigt at udføre bundopbygningen omhyggeligt. Samtidig betyder belægningen meget for det æstetiske indtryk af ejendommen, og mulighederne er mange for valg af materiale og udformning.

BELÆGNING AF TERRASSER

Når det drejer sig om belægning af terrasser, små pladser og mindre havestier, er det æstetiske ofte endnu mere i fokus. Det er da også vigtigt at vælge materialer, der skaber harmoni og skønhed i haven. Men samtidig er det praktiske bestemt stadig interessant, for eksempel på terrassen hvor borde og stole gerne skal stå sikkert og stabilt på underlaget. Vippende borde og stole er ingens livret, når søndagsfrokosten skal nydes på terrassen. Vi renoverer også ældre terrasser og omlægger havegange.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Hegn Og Mure

Mange forskellige funktioner i haven kan tilgodeses ved at opføre hegn og mure. Støttemure giver mulighed for at anlægge haven i forskellige niveauer, og sådanne stensætninger giver også et rustikt og landligt udtryk. Mure eller hegn omkring terrasser kan være særdeles anvendelige, dels til at give læ for vind, dels til at afskærme fra naboer eller fra vej og trafik. Samtidig kan hegn selvfølgelig være nødvendige i forhold til at holde dyr inde, eller til at holde uønskede besøgende ude. I alle tilfælde skal hegn og mure opføres i en god kombination af en praktisk løsning med en æstetisk gevinst for ejendommen.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989