Nedrivning Indvendig

Indvendig Nedrivning

Skal din landejendom totalrenoveres? Skal dine erhvervslokaler have monteret nye maskiner? Skal kontorerne fornys og alt det gamle inventar og ældre installationer fjernes? Skal dit ældre hus sættes i stand fra kælder til kvist? Vi påtager os al nedrivningsarbejdet indvendigt, og vi udfører arbejdet ordentligt og grundigt. Hvad enten det drejer sig om større projekter for erhverv eller om noget mindre projekter for private, klarer vi nedrivningsarbejdet effektivt og professionelt.

SELEKTIV NEDRIVNING

Den selektive nedrivning kræver erfaring, og erfaring er netop, hvad vi kan garantere. Vi har forstand på nedrivning, og det kræver viden og overblik for at kunne foretage en korrekt nedrivning. Indvendig nedrivning skal udføres efter en plan, hvor vi nøje overvejer hvert skridt i processen. Vi skiller tingene ad, sorterer efter materialer og sørger derefter for at transportere relevante dele til genbrug.

Vi Kan Garantere Dig

Nedrivning Med Omtanke

Det grundlæggende gravearbejde ved anlægning af have klarer vi med stor ekspertise. Ved nyanlæg af haver påtager vi os udjævning, nivellering og lignende for at organisere havearealet. Vi graver ud til belægning aHeraf følger desuden, at vi for det første ikke ødelægger, hvad der skal bevares, for det andet sørger vi for at rydde op efter os. Indvendig nedrivning vil ofte omfatte fjernelse af vægge, tit også hele rum som badeværelser og køkkener. Vi nedriver uden at beskadige de rum eller de dele af inventaret, som ønskes bevaret. Med andre ord kræver rigtig, selektiv nedrivning både omtanke og planlægning. Vi er eksperter. f terrasser og indkørsler, og desuden i forbindelse med opførelse af mure og opsætning af hegn. Tillige ved anlæg af flisegange og havestier udfører vi gravearbejdet.

HÅNDTERING AF SUNDHEDSSKADELIGE MATERIALER

I mange bygninger vil der være sundhedsskadelige materialer som asbest og lignende. Vi håndterer disse materialer efter reglerne, vi arbejder med sikkerhedsudstyr, og vi sørger for at bortskaffe skadelige materialer i forhold til lovgivningen på området. Samtidig sørger vi for så vidt muligt at undgå spredning af sundhedsskadelige stoffer under nedrivningen, så omgivelserne besværes mindst muligt af arbejdet.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Planlægning Og Logistik

Ved planlægningen af den indvendige nedrivning vil det altid være nødvendigt at tage højde for logistik på flere områder. Hvis nedrivningen foregår i en bygning, hvor andre dele af bygningen er under anvendelse, mens der skal rives ned, vil det skulle organiseres grundigt. Adgangsveje skal sikres, og det skal planlægges, hvordan bortskaffelse af materialer kan foregå med færrest mulige gener for omgivelserne.

DEN RIGTIGE SPARRINGSPARTNER

Med stor ekspertise og omfattende erfaring med indvendig nedrivning er vi en god sparringspartner, når større renoveringer skal udføres. Vi samarbejder med kunden om planlægning og fastsættelse af tidshorisont, og vi påtager os dernæst det praktiske arbejde, som vi udfører effektivt og ansvarligt. Vi ved, hvad vi har med at gøre, og vi udfører altid solidt arbejde til kundens tilfredshed.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989