Anlægsgartner

Anlægsgartneri

Skal du have anlagt en ny have, eller ønsker du en omlægning og forbedring af din nuværende have? Vi giver dig råd og vejledning og et uforpligtende tilbud på både nyanlæg og renovering. Vi påtager os praktisk taget alt indenfor anlægsgartneri, hvad enten det drejer sig om store eller små opgaver. Både private husstande, boligforeninger, samt offentlige og private virksomheder kan trygt henvende sig. Vi yder en høj grad af service for alle vores kunder, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

VI TILBYDER

Vi Kan Garantere Dig

Træfældning Og Udgravning

Det grundlæggende arbejde med træfældning og udgravning er ofte koblet sammen med det videre anlægsarbejde. Vi råder over den professionelle ekspertise og det nødvendige udstyr til både træfældning og gravearbejde. Også mere kompliceret træfældning klarer vi, for eksempel hvis træet står tæt ved bebyggelse. Gravearbejdet kan være i forbindelse med omlægning eller nyanlægning af have, men vi påtager os også andre former for gravearbejde. Spørg os hvis du har særlige ønsker.

BELÆGNINGER

Vi har stor erfaring med belægninger af mange slags. Vi tilbyder belægningsarbejde i en bred vifte: Det kan være indkørsler til private boliger, eller terrasser af nærmest en hvilken som helst størrelse. Men det kan også være stisystemer enten i private haver eller i parker. Det kan også drejer sig om offentlige institutioner eller private virksomheder, der ønsker stenbelægning til parkering eller andet. Vi påtager os enhver belægningsopgave, stor eller lille, og vi yder altid rådgivning i forhold til blandt andet valg af sten.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Opsætning Af Hegn

Endvidere tilbyder vi opsætning af hegn, og vi arbejder på dette felt med mange slags materialer og udformninger. Hegn af træ eller tråd, hegn til private haver, private virksomheder eller offentlige institutioner. Hegn kan være en god løsning i mange sammenhænge. Et hegn kan give læ, afskærmning, hygge. I andre sammenhænge er et hegn en nødvendighed for at holde dyr inde, eller for at holde ubudne gæster ude. Hvilken slags hegn du end ønsker, kan vi med meget stor sandsynlighed opfylde ønsket.

INDVENDIG NEDRIVNING

Endnu en opgave vi påtager os, er indvendig nedrivning. Også på dette felt udfører vi arbejde for såvel private som offentlige kunder, både store og små. Vi udfører såkaldt selektiv nedrivning, hvilket vil sige, at vi nedriver med omtanke, sådan at de forskellige materialer sorteres og behandles med henblik på genbrug. Vi sørger således også for at bortskaffe alt materiale i henhold til gældende regler.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989