Belægning Af Terrasser

Professionel Belægning

Vi tilbyder belægning af terrasser indenfor et meget bredt felt. Vi har stor erfaring med belægning generelt og kan derfor tilbyde løsninger til terrasser af mange slags. For såvel private husstande som offentlige institutioner og private virksomheder udfører vi kvalificeret belægning. Med vores omfattende faglige ekspertise klarer vi komplicerede belægninger, og vi påtager os såvel store som små opgaver.

RENOVERING AF BELÆGNING

Skal du have anlagt en ny terrasse, eller trænger den gamle terrasse til at blive omlagt? Vi udfører belægning både af nye terrrasser og ved omformning af eksisterende terrrasser. En ældre terrasse vil ofte være sunket, ligesom sten eller fliser kan være forskubbede eller revnede. Her kan det være en løsning at renovere, så terrassen bliver plan, og ødelagte sten bliver udskiftet. Ved renovering skal der gerne tages hensyn til det originale udseende.

Vi Kan Garantere Dig

Valg Af Terrasse

Ved anlæg af ny terrasse er der mere frit spil for valg af sten eller fliser, og generelt for at bestemme terrassens udformning. Vi rådgiver gerne om valg af materiale og muligheder for anlæg, men vi tager naturligvis altid hensyn til kundens ønsker. Vores erfaring gør, at vi i et samspil med kunden finder den bedste løsning, så terrassen fungerer bedst muligt.

TERRASSEN’S UDFORMNING

Terrassen skal kunne holde i mange år, og den skal fungere indenfor en helhed med have og hus. Der er derfor både en praktisk del og en æstetisk side at tage i betragtning. Terrassens bør indgå i en harmonisk helhed med omgivelserne. Valg af sten og fliser til belægning af terrasse afhænger på samme måde af den bygning og have, terrassen skal anlægges ved. Visse retningslinjer er gode at have med i overvejelserne, så terrassen bidrager til en helhedsløsning sammen med hus og have. Ejendommen kan vinde meget æstetisk ved en smukt anlagt terrasse, og den passende belægning vil være en flot detalje ved huset.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Praktiske Forhold

Foruden det æstetiske er der nogle hensyn at tage i forhold til det praktiske, for eksempel vedligeholdelsen af terrassen. Nogle typer sten og fliser er lettere at holde rene og flotte end andre, og på samme måde vil en terrasse anlagt i flere niveauer, måske med trapper og andre detaljer, også være mere krævende, hvad angår vedligeholdelse og rengøring. På den anden side skal de praktiske ting ikke afholde vores kunder fra at ønske sig spændende terrasser, men som fagfolk ønsker vi at informere, så vi får tilfredse kunder.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989