Belægning Af Indkørsler

Professionel Belægning

Vi udfører professionel belægning af indkørsler over en meget bred vifte. Vi har solid erfaring med belægning og kan derfor tilbyde løsninger af mange forskellige slags. Hvad enten det drejer sig om private husstande, offentlige institutioner eller private virksomheder, er vi kvalificerede til at løse både de store og de små opgaver. Samtidig medfører vores ekspertise, at vi kan udføre også komplicerede belægninger.

FUNKTION OG ÆSTETIK

Indkørsler har generelt to meget vigtige funktioner. Dels skal de være udformet til at varetage den daglige færdsel på ejendommen, dels giver indkørslen et markant førstehåndsindtryk af det pågældende sted. Ikke mindst for virksomheder kan det virke uheldigt, hvis fliser og sten i indkørslen er knækkede, overbegroede og ligger ujævnt. En flot og funktionel indkørsel er et vigtigt aktiv, når ejendommen skal virke præsentabel.

Vi Kan Garantere Dig

Belægning I Samspil Med Ejendom

Vi vejleder om det bedste valg af materiale til belægning af indkørsler. Der findes meget at vælge imellem, og hver type materiale har sine fordele. Imidlertid er det vigtigt først at forholde sig til ejendommen som sådan, inden sten og fliser vælges til belægning af indkørslen. Den præsentable indkørsel bør nemlig give et harmonisk indtryk af ejendommen, og her bør ejendommens art være bestemmende for valg af materiale til belægning af indkørslen, så helhedsindtrykket ikke bliver disharmonisk.

VALG AF STEN OG FLISER

Nogle former for sten, eksempelvis brosten, egner sig dog bredt til mange slags ejendomme. Ældre bygninger har ofte gavn af at blive forkælet med ny brostensbelægning i indkørslen, men også en del nybyggeri kan få et solidt og rustikt præg med brostensbelægning, hvilket kan tilføre stedet noget charme. Naturligvis afhænger valg af sten og fliser af smag og behag, men det skal også med i overvejelserne, at nogle sten er mere holdbare end andre, og nogle er lettere at vedligeholde end andre.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Bundopbygning Og Udformning

Det er vigtigt at starte med en solid bundopbygning. Belægning af indkørsler skal holde længe, og belægningen skal kunne holde til meget. Det er derfor nødvendigt med et ordentligt forarbejde. Dernæst udfører vi med omhu selve belægningsarbejdet. Alt efter valg af materiale kan belægningen udformes mere eller mindre kunstfærdigt. Det kan være flot at sammensætte forskellige typer af sten, så smukke mønstre dominerer indkørslen. Man kan selvfølgelig også foretrække et mere afdæmpet udtryk, og vi tilstræber af opfylde kundens ønsker. Men det er værd at huske på, at belægningen kan skabe et bestemt indtryk af ejendommen.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989