Sætning Af Hegn

Opsætning Af Hegn

Skal du have et raftehegn sat op som afskærmning til naboen? Måske et solidt plankeværk ud mod vejen? Eller et rart læhegn ved terrassen? Måske din virksomhed har brug for et nyt hegn omkring lagerbygningen? Det kan også være børnehaven trænger til et nyt hegn omkring legepladsen? Vi opsætter hegn af alle slags, og vi påtager os både store og mindre opgaver. Altid ordentligt udført arbejde.

HEGNETS MANGE FUNKTIONER

Hegn kan anvendes mange steder til mange formål. Hegn kan bruges til afskærmning, for at værne om privatlivet. Hegn giver læ og hygge. Hegn anvendes til at holde dyrene inde i foldene, hvor de skal være, så de ikke farer omkring og laver ulykker. Hegn beskytter ejendom. Og så videre. Vi er eksperter i opsætning af hegn, og vi rådgiver gerne om valg af hegn og giver uforpligtende tilbud.

Vi Kan Garantere Dig

Funktion Og Æstetik

Et hegn vælges som grundregel efter sin praktiske funktion, men selvfølgelig har hegnet også en æstetisk dimension. I nogle sammenhænge bryder hegnet en helhed, og man bør derfor passe lidt på med hvilke hegn, man sætter op hvilke steder. Hegn skal vælges i forhold til det formål, hegnet skal tjene. Men hegnet skal samtidig indgå i en helhed, hvor hegnet får en betydning for eksempel som en stemning. Hegn kan skabe hygge og tryghed, men hegn kan også fremkalde det modsatte.

MATERIALEVALG

Hegnets æstetiske udtryk har naturligvis især med valg af materiale at gøre. Der er stor forskel på et pilehegn og et betonhegn, både have angår praktisk funktion og æstetisk udtryk. Først bør man vælge sit hegn i forhold til, hvad det skal bruges til. I næste omgang kan man overveje, hvordan netop denne type hegn vil se pænest ud. For det tredje kan man inddrage spørgsmålet om vedligeholdelse af hegnet. Det bedste er jo, at hegnet holder i meget lang tid. Men slidstærke materialer som støbejern og beton passer bare ikke altid ind i omgivelserne.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Totalløsninger Ved Opsætning Af Hegn

Foruden opsætning af praktisk taget alle slags hegn tilbyder vi at opsætte låger. Da vi desuden påtager os gravearbejdet i forbindelse med opsætning af hegn, kan vi således tilbyde en totalløsning indenfor opsætning af hegn. Vi tilbyder alt, fra vejledning over udgravning til opsætning. Vi rådgiver gerne om materialevalg, både om det æstetiske og om de praktiske sider i forhold til brug og vedligeholdelse. Kontakt os for yderligere information og uforpligtende tilbud.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989