Gravearbejde

Professionelt Gravearbejde

Vi har stor erfaring med gravearbejde i forbindelse med anlæg af haver. Som professionel anlægsgartner er gravearbejdet en integreret del af vores arbejdsområde, og vi påtager os al slags jord- og gravearbejde i forbindelse med anlægsgartneri. Vi udfører gravearbejde for både private husstande, offentlige institutioner og for private virksomheder. Vi udfører såvel store som små opgaver, lette og komplicerede.

VI TILBYDER

Vi Kan Garantere Dig

Gravearbejde Ved Nyanlæg

Det grundlæggende gravearbejde ved anlægning af have klarer vi med stor ekspertise. Ved nyanlæg af haver påtager vi os udjævning, nivellering og lignende for at organisere havearealet. Vi graver ud til belægning af terrasser og indkørsler, og desuden i forbindelse med opførelse af mure og opsætning af hegn. Tillige ved anlæg af flisegange og havestier udfører vi gravearbejdet.

FORARBEJDE VED NYANLÆG OG RENOVERING

Skal du nyanlægge en have eller skal din eksisterende have omlægges? En grundig behandling med gravearbejde er utvivlsomt en del af projektet. Både ved nyanlæg og ved renoveringer af haver vil der næsten uundgåeligt være buske, træstubbe og rodknolde, som skal fjernes. Dette arbejde klarer vi, og vi sørger naturligvis for at fjerne buske, rødder og så videre, så der er ryddet op.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Organisering Af Havearealet

I næste fase af anlægsgartneriet udfører vi gravearbejdet ved den grundlæggende organisering af havearealet. Vi planerer, udjævner, fordeler, og vi forbereder terrasser, indkørsler, havestier og lignende. Bundopbygningen ved anlæg af terrasser og indkørsler er vigtig, så arealet er jævnt, plant og stabilt. Vi klarer dette arbejde til perfektion, og er meget omhyggelige med hver en detalje.

GRAVEARBEJDE TIL TERRASSER, MURE OG ANDET

Endvidere tilbyder vi udgravning i forbindelse med opførelse af diverse murtyper, eksempelvis støttemure og terrassemure. Også ved opsætning af hegn tager vi os af gravearbejdet, så hegnet kommer til at stå solidt og korrekt. Desuden tilbyder vi visse former for gravearbejde i øvrigt i forbindelse med anlægsgartneri, for eksempel ved anlæg af havegange og stisystemer, opførelse af drivehuse med mere.

GRAVEARBEJDE FULGT TIL DØRS

Sammenlagt påtager vi os generelt al slags jord- og gravearbejde i forbindelse med anlægsgartneri. Vores erfaring er omfattende, og vi har vores udstyr i orden. Ved oprydningsarbejde, hvor større buske, rodknolde og andet haveaffald skal håndteres, sørger vi dels for at få det hele gravet op, dels tager vi os af at bortskaffe det hele på korrekt vis. Vi følger gravearbejdet til dørs og udfører altid et ordentligt stykke arbejde. Kontakt os for uforpligtende tilbud og fortæl om dine ønsker til gravearbejde.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989