Træfældning

Træfældning

Noget af det vigtigste ved træfældning er sikkerheden. For at sikkerheden skal være helt i top, er det nødvendigt at have stor viden om træer og træfældning, og det er nødvendigt at have det rigtige udstyr. Vi har både viden, udstyr og erfaring, og vi er eksperter indenfor både fældning, kapning og beskæring. Vi er fagfolk, og vi sørger for, at resultatet bliver som ønsket. Altid ordentligt arbejde, til den aftalte tid og pris.

VI TILBYDER

Vi Kan Garantere Dig

Erfaring Med Træfældning

Topkapning, nedskæring, opkiling og indtrækning er betegnelser fra fagsproget indenfor træfældning. Som kyndige fagfolk vælger vi den bedste metode ved hver opgave. Vigtigt er det selvfølgelig, at man skal tage hensyn til omgivelserne, så hverken bygninger, biler eller børn kommer noget til ved træfældningen. Vi er erfarne og sørger altid for at overholde alle sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med træfældning.

AKUT TRÆFÆLDNING

Under normale forhold er der som regel god tid, når det gælder træfældning. Vi kan derfor grundigt undersøge forholdene, inden vi beslutter os til hvilken fremgangsmåde, der er den bedste. Men undertiden haster det mere, især i forbindelse med stormvejr, hvor væltede træer kan skabe stor ravage. Bygninger kan være beskadigede, veje er spærrede, og så videre. Vi udfører de fleste akutte opgaver, også hvor væltede træer kan være i særligt komplicerede omgivelser, for eksempel ved elkabler.

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989

Totalløsninger Indenfor Træfældning

Men i almindelighed tilbyder vi træfældning i mere fredelige situationer, og vi falder kompetent træer i private haver, i offentlige institutioner, og hos virksomheder. Beskæringer udfører vi også, og da vi desuden tilbyder at fjerne træstubbe og rodknolde, kan vi reelt sige, at vi klarer totalløsninger i forbindelse med træfældning. Fra kompetent planlægning over fældning til fjernelse af stub og bortskaffelse af alt affald.

TRÆFÆLDNING PÅ FLERE MÅDER

Træfældning kræver forberedelse, alt efter opgavens omfang og karakter. Skal et stort træ fældes, er det nemmeste selvfølgelig at save det over ved roden, men det er ikke altid, at dette kan lade sig gøre. Hvis træet står tæt ved en bygning, kan det være for risikabelt at fælde hele træet i ét hug. Træet skal derfor skæres i stykkker oppefra, så man tager del for del. En anden måde er at tvinge træet i en bestemt retning, når det falder. Dette kan gøres med kiler og remme, sådan at man trækker i træet og samtidig banker kiler ind i åbningen i træet. I alle tilfælde kræver det, at arbejdet udføres af fagfolk.

Hvad Siger Kunderne?

Vi fik renoveret vores sommerhus for nogle år tilbage, og skulle igang med vores hus, og Weiss var meget mere effektiv på vores hus, end den forhenværende anlægsgartner var i vores sommer. Weiss-folkene mødte til tiden, havde en fornuftig arbejdsrytme, og holdte os godt informeret i processen. Super lækker oplevelse!
Kathrine Nielsen
Husejer
Weiss er en meget professionel anlægsgartner virksomhed. Jeg ledt, kigget og foretaget flere opkald til virksomheder, der sagde, at de var i stand til opgaven, men prisen var alt for dyr. Weiss har god service og fornuftige priser.
William Lind
Husejer
Det er første gang jeg har prøvet noget som dette, og jeg må sige, at jeg er virkelig imponeret over effektiviter. Jeg har allerede anbefalet jeres service til venner og familie, og jeg vil fortsætte med at gøre det i fremtiden. Held og lykke
Cecilie Pedersen
Husejer

Gratis tilbud? Ring nu: 4168 6989